flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підвищення фахового рівня працівників апарату суду

19 жовтня 2020, 11:09

 Нещодавно працівники суду: головний спеціаліст відділу  аналітично-статистичної роботи, зв’язків з громадськістю та ЗМІ  Оксана Карбовська, провідний спеціаліст  відділу  аналітично-статистичної роботи, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Людмила Бондар, головний спеціаліст відділу інформаційних технологій, матеріально-технічного та правового забезпечення суду Віталій Костючик, провідний спеціаліст фінансово-екоономічного відділу Юліана Ковальчук та секретар судового засідання Марія Вижовець взяли участь у семінарі для працівників апаратів суді на тему «Робота суду в умовах надзвичайних ситуацій. Особливості роботи суду в умовах карантину», організованого Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України в режимі онлайн.                   

Під час семінару було опрацьовано важливі питання щодо здатності суду реагувати та відновлювати свою роботу після надзвичайної ситуації, продемонстровано правильну поведінку осіб в умовах збройного нападу.                                                                               

У ході семінару учасники здобули багато корисної та цікавої інформації щодо послідовності дій в умовах надзвичайної ситуації.