flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ "Саламандра"!

04 серпня 2020, 11:07

Суд повідомляє, що ухвалою Господарського суду Волинської області від 03.08.2020р. (суддя Слободян О.Г.) у справі №903/283/20 за позовом Заступника керівника Луцької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі 1) Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях, 2) Регіонального відділення Фонду державного майна України по Волинській області, 3) Луцького національного технічного університету до Товариства з обмеженою відповідальністю"Саламандра" про визнання недійсним договору оренди, додаткових угод та зобов’язання повернення майна, призначено справу до судового розгляду по суті на "10" серпня 2020р. о 16:00год; постановлено повідомити учасників справи, що засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Волинської області за адресою: м. Луцьк, пр. Волі 54А, в залі судових засідань №209.

Інформацію по справі можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua.

            Також, суд повідомляє учасників справи про можливість ознайомлення з процесуальними документами по справі у Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua). Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України.