flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення Зяйка В.І. по справі №903/270/20!

04 червня 2020, 10:19

В провадженні Господарського суду Волинської області (суддя І.О.Якушева) перебуває справа № 903/270/20 за позовом Приватного акціонерного товариства “Страхова компанія “Арсенал Страхування”, м.Київ до Товариства з обмеженою відповідальністю “Веставтотрейд”, м.Луцьк, третьої особи на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Зяйка В.І., м. Луцьк про стягнення 11 949 грн.

Ухвали суду, які надсилаються третій особі на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Зяйка В.І., повертаються без вручення органом поштового зв’язку.

У зв’язку з цим, суд вважає за необхідне повідомити третю особу про судовий розгляд, помістивши повідомлення на офіційному сайті «Судова влада України».

Суд повідомляє третю особу на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Зяйка В.І., що розгляд справи № 903/270/20 по суті відбудеться 17.06.2020 року о 14:30 год. в приміщенні Господарського суду Волинської області (м. Луцьк, пр. Волі, 54а) в залі судових засідань №104. Явка третьої особи на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Зяйка В.І. в судове засідання не є обов’язковою.

Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України (ч.1 ст.4 Закону України "Про доступ до судових рішень").

Суд повідомляє третю особу на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Зяйка В.І. про можливість ознайомлення з ухвалами суду по справі №903/270/20 у Єдиному державному реєстрі судових рішень (www.reyestr.court.gov.ua).

Інформацію по справі також можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua.