flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу!

02 червня 2020, 16:23

У зв'язку із недостатністю фінансування, що призводить до неналежного забезпечення  Господарського суду Волинської області поштовими марками, в установі виникають труднощі із здійсненням відправки поштової кореспонденції.

    З огляду на це, учасникам судового процесу, рекомендуємо,  використовувати суміжні способи для оперативного отримання інформації з суду, а саме:
 

- сервіс «Електронний суд» (https://cabinet.court.gov.ua/);

- при подачі учасниками справ заяв, клопотань, залишати інформацію щодо наявності офіційної електронної адреси, номер мобільного чи стаціонарного телефону. 

     Крім того, інформацію щодо стану розгляду справи  можна отримати на сторінці суду, яка розміщена на офіційному вебпорталі Судової влади України в мережі Інтернет, за вебадресою: http://vl.arbitr.gov.ua. Додатково за цим посиланням можна переглянути виклик до суду, на спеціально згенерованій сторінці: (розділ «Громадянам» перехід до посилання «До уваги учасників судового процесу!»).                                                      

      Отримати інформацію можна за телефоном Контакт-центру Судової влади України 0-800-501-492 (безкоштовно по всій території України); +38(044) 207-35-46 багатоканальний (для дзвінків з-за кордону), телефон гарячої лінії Господарського суду Волинської області (0332) 200-224 та на вебпорталі Єдиний державний реєстр судових рішень: http://reyestr.court.gov.ua/;

 

 

Пресслужба Господарського суду

Волинської області