flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги фізичної особи-підприємця Князєвої Віолетти Олександрівни

15 жовтня 2024, 10:53

Суд повідомляє фізичну особу-підприємця Князєву Віолетту Олександрівну  про те, що Харківський обласний центр зайнятості звернувся до суду з позовом  до Фізичної особи-підприємця Князєвої Віолетти Олександрівни та просить стягнути з відповідача кошти, виплачені як компенсація фактичних витрат роботодавця на сплату єдиного внеску в сумі 58  867, 08 грн.

Ухвалою суду від 03.09.2024 позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами

Дана ухвала суду була направлена рекомендованою кореспонденцією повідомленням про вручення поштового відправлення сторонам у справі.

Однак, відповідач – фізична особа-підприємеця Князєва Віолетта Олександрівна не отримала ухвалу, а отже, належним чином не повідомлена про відкриття провадження у справі за позовом до неї.

Ухвала суду від 03.09.2024 була направлена відповідачу за адресою: (вул. Лисенка, буд. 84, с. Струмівка, Луцький район, Волинська область, 45603) та повернута з відміткою відділення поштового зв’язку "за закінченням терміну зберігання".

 Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України (ч.1 ст.4 Закону України "Про доступ до судових рішень").

Суд повідомляє відповідача про можливість ознайомлення з ухвалами по справі №922/2601/24 у Єдиному державному реєстрі судових рішень (www.reyestr.court.gov.ua).

Інформацію по справі також можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua.