flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фізичній особі-підприємцю Нечипоруку Олександру Валентиновичу!

17 липня 2024, 15:16

Суд повідомляє Фізичну особу-підприємця Нечипорука Олександра Валентиновича про те, що Акціонерного товариства Акціонерного-комерційного банку “Львів” звернулось з позовом до Фізичної особи-підприємця Нечипорука Олександра Валентиновича про стягнення 113      614, 10 грн.

В обґрунтування позовних вимог позивач посилається на порушення відповідачем зобов’язань згідно кредитного договору №83/В/2022 від 04.02.2022 в частині своєчасної оплати заборгованості.

Ухвалою суду від 06.06.2024 позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами

Дана ухвала суду була направлена рекомендованою кореспонденцією повідомленням про вручення поштового відправлення сторонам у справі.

Однак, відповідач – Нечипорук Олександр Валентинович не отримав ухвалу, а отже, належним чином не повідомлений про відкриття провадження у справі за позовом до нього.

Ухвала суду від 06.06.2024 була направлена відповідачу за адресою: (вул. Тополева, буд. 32, м. Луцьк, Волинська область, 43018 ) та повернута з відміткою відділення поштового зв’язку "за закінченням терміну зберігання".

 Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України (ч.1 ст.4 Закону України "Про доступ до судових рішень").

Суд повідомляє відповідача про можливість ознайомлення з ухвалами по справі №903/535/24 у Єдиному державному реєстрі судових рішень (www.reyestr.court.gov.ua).

Інформацію по справі також можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua.