flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фізичної особи-підприємця Багачука Сергія Валерійовича!

13 квітня 2023, 11:42

Господарський суд Волинської області повідомляє Фізичну особу-підприємця Багачука Сергія Валерійовича, що ухвалою Господарського суду Волинської області від 27.03.2023р. у справі №903/281/23 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Володимир- Волинський хлібозавод” до Фізичної особи-підприємця Багачука Сергія Валерійовича про стягнення 24559грн. 93коп. прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі. Постановлено справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін за наявними у справі матеріалами.

 Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua.

Також суд повідомляє відповідача про можливість ознайомлення з процесуальними документами по справі у Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua). Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади.