flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Шумика Олексія Павловича

27 грудня 2022, 14:13

Господарський суд Волинської області повідомляє керівника Товариства з обмеженою відповідальністю “Волинь. Правда” Шумика Олексія Павловича, що ухвалою Господарського суду Волинської області від 02.12.2022р. у справі №903/910/22 за позовом Головного управління статистики у Волинській області до Товариства з обмеженою відповідальністю “Волинь. Правда” третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача, Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях про стягнення 43016грн. 57коп., постановлено: відкрити провадження у справі; справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін за наявними у справі матеріалами; залучено до участі у справі третьою особою, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача, Регіональне відділення фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях (79005, Львівська обл., м. Львів, вул. Коперника М., буд. 4); встановлено відповідачу строк до 15 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі, для подання відзиву на позов в порядку ст.ст. 165, 178 ГПК України. Надати суду відзив та докази надіслання відзиву позивачу та третій особі; всі письмові, електронні та інші докази, що підтверджують заперечення проти позову; встановлено відповідачу строк в 5 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження  справі, для подання заяви з запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження в порядку ч.4 ст.176 ГПК України.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua

Також суд повідомляє учасників справи про можливість ознайомлення з процесуальними документами по справі у Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua). Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційнму веб-порталі судової влади України.