flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю “Сервісна компанія Сабсоіл”

26 серпня 2022, 10:13

Господарський суд Волинської області повідомляє Товариства з обмеженою відповідальністю “Сервісна компанія Сабсоіл”, що ухвалою Господарського суду Волинської області від 01.08.2022р. у справі №903/528/22 за позовом Державного підприємства “Адміністрація морських портів України” в особі філії “Днопоглиблювальний флот” Державного підприємства “Адміністрація морських портів України” до Товариства з обмеженою відповідальністю “Сервісна компанія Сабсоіл” про стягнення 263897грн. 46коп., прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі, постановлено справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін за наявними у справі матеріалами. Встановлено відповідачу строк до 15 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі, для подання відзиву на позов в порядку ст.ст. 165, 178 ГПК України. Надати суду відзив та докази надіслання відзиву позивачу; всі письмові, електронні та інші докази, що підтверджують заперечення проти позову. Роз’яснено відповідачу, що в разі ненадання у встановлений судом строк без поважних причин відзиву, суд вирішує справу за наявними у справі матеріалами.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua.

Також суд повідомляє учасників справи про можливість ознайомлення з процесуальними документами по справі у Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua). Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України.