flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю “Трансгазіндастрі АГ”!

27 січня 2022, 15:44

Суд повідомляє Товариство з обмеженою відповідальністю “Трансгазіндастрі АГ” про те, що Приватне підприємство “Техно-торговий центр “Охоронні системи” звернулось з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю “Трансгазіндастрі АГ” про стягнення 1633,99 грн.

Ухвалою суду від 09.12.2021 позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

Однак, направлена на адресу відповідача ухвала суду від 09.12.2021 була повернута поштовим відділенням з відміткою “за закінченням терміну зберігання”, суд дійшов висновку повідомити відповідача через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Суд, повідомляє відповідача про можливість ознайомлення з ухвалою по справі №903/1006/21 у Єдиному державному реєстрі судових рішень (www.reyestr.court.gov.ua).

Інформацію по справі також можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua.