flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю «Вог Рітейл»!

18 жовтня 2021, 10:37

Суд повідомляє Товариство з обмеженою відповідальністю «Вог Рітейл» про те, що Товариство з обмеженою відповідальністю  «Сіті Тревел» звернувся з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Вог Рітейл» про стягнення 117 496,98 грн. збитків та моральної шкоди.

Ухвалою суду від 06 вересня 2021 року  позовну заяву прийнято до розгляду  та відкрито провадження за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

Однак, направлена на адресу відповідача ухвала суду від 15 вересня 2021 року повернута поштовим відділенням з відміткою “адресат відсутній за вказаною адресою”. Суд  дійшов висновку повідомити відповідача про відкриття провадження у справі через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Суд, повідомляє відповідача про можливість ознайомлення з ухвалою по справі №903/700/21 у Єдиному державному реєстрі судових рішень (www.reyestr.court.gov.ua).

Інформацію по справі також можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua.