flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення ТзОВ “Свемон Маркет” по справі №903/497/21!

03 вересня 2021, 15:12

В провадженні Господарського суду Волинської області (суддя І.О.Якушева) перебуває справа №903/497/21 за позовом Приватного підприємства “Центр-Х” до Товариства з обмеженою відповідальністю “Стар Інвестмент Ван”, Товариства з обмеженою відповідальністю “Свемон Маркет”, третьої особи на стороні відповідачів, яка не заявляє самостійних вимог, приватного виконавця Бережного Ярослава Вікторовича про визнання права власності та скасування арешту майна.

Ухвали суду, які надсилаються Товариству з обмеженою відповідальністю “Свемон Маркет”, повертаються без вручення органом поштового зв’язку.

У зв’язку з цим, суд вважає за необхідне повідомити відповідача-2 - Товариство з обмеженою відповідальністю “Свемон Маркет” про судовий розгляд, розмістивши оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України.

Суд повідомляє відповідача-2 - Товариство з обмеженою відповідальністю “Свемон Маркет”, що підготовче засідання у справі №903/497/21  відбудеться 15 вересня 2021 року о 12:30 год. в приміщенні Господарського суду Волинської області (м. Луцьк, пр. Волі, 54а) в залі судових засідань №104. Явка представника відповідача-2 в судове засідання не є обов’язковою.

Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України (ч.1 ст.4 Закону України "Про доступ до судових рішень").

Суд повідомляє відповідача про можливість ознайомлення з ухвалами суду по справі №903/497/21 у Єдиному державному реєстрі судових рішень (www.reyestr.court.gov.ua).

Інформацію по справі також можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua.