flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Депт Фінанс”!

21 липня 2021, 11:15

Суд повідомляє Товариство з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Депт Фінанс” про те, що Луцька міська рада звернулась з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Депт Фінанс” про визнання договору про відступлення права вимоги недійсним та скасування запису.

Ухвалою суду від 22.06.2021 позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження, підготовче засідання призначено на 14.07.2021 та витребувано у Товариства з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Депт Фінанс” договір про відступлення права вимоги за іпотечним договором №732 від 18.04.2019, укладений між АТ “Брокбізнесбанк” та Товариством з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Депт Фінанс”, витребувано у Департамента державної реєстрації Луцької міської ради (43025, Волинська область, м. Луцьк, проспект Волі, 8) реєстраційну справу щодо об’єкту нерухомого майна з реєстраційним номером 235461807101.

Однак, відповідач  – Товариство з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Депт Фінанс” в судове засідання не прибув, уповноваженого представника не направив, ухвала суду від 22.06.2021 була направлена на адресу ТзОВ “Фінансова компанія “Депт Фінанс”, що зазначена в позовній заяві та відповідає відомостям з Єдиного державного  реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, а саме: (01135, м. Київ, вул. Дмитрівська, буд.39), однак докази повідомлення відповідача станом на час проведення підготовчого судового засідання відсутні. Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України (ч.1 ст.4 Закону України "Про доступ до судових рішень").

Суд, повідомляє відповідача про можливість ознайомлення з ухвалою по справі №903/454/21 у Єдиному державному реєстрі судових рішень (www.reyestr.court.gov.ua).

Інформацію по справі також можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua.