flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариство з обмеженою відповідальністю “Агро Таб”!!

15 квітня 2021, 16:47

Суд повідомляє Товариство з обмеженою відповідальністю “Агро Таб” про те, що розглянуто заяву Товариства з обмеженою відповідальністю  “Нова Пошта”  про видачу судового наказу за вимогою про стягнення із Товариства з обмеженою відповідальністю “Агро Таб” 10196,30 грн. (десять тисяч сто дев’яносто шість грн. 30 коп.) заборгованості згідно договору про надання послуг з організації перевезення відправлень від 21.06.2018, а також сплачений заявником судовий збір в розмірі 227 грн.

08.04.2021 видано судовий наказ про стягнення із Товариства з обмеженою відповідальністю “Агро Таб” 10196,30 грн. (десять тисяч сто дев’яносто шість грн. 30 коп.) заборгованості згідно договору про надання послуг з організації перевезення відправлень від 21.06.2018, а також сплачений заявником судовий збір в розмірі 227 грн.

Судовий наказ, що направлявся на адресу Товариство з обмеженою відповідальністю “Агро Таб”, повернувся на адресу суду із відміткою поштового відділення: «адресат відсутній за вказаною адресою». 

Суд повідомляє Товариство з обмеженою відповідальністю “Агро Таб”, що під час розгляду вимог в порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті (п.7 ч.1 ст.155 ГПК України).

Відповідно до частин 1 та 2 статті 157 Господарського процесуального кодексу України боржник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії судового наказу, копій заяви стягувача та доданих до неї документів подати заяву про його скасування до суду, який його видав. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб. Заява про скасування судового наказу подається в суд у письмовій формі.

Заява про скасування судового наказу має відповідати вимогам ст. 157 ГПК України.

Відповідно до ч. 1 ст. 159 ГПК України, у разі ненадходження до суду заяви від боржника про скасування судового наказу протягом п'яти днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили.

Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України (ч.1 ст.4 Закону України "Про доступ до судових рішень").

Суд повідомляє Товариство з обмеженою відповідальністю “Агро Таб” про можливість ознайомлення з судовим наказом по справі №903/199/21 у Єдиному державному реєстрі судових рішень (www.reyestr.court.gov.ua).

Інформацію по справі також можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua.