flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариство з обмеженою відповідальністю “Світовий консорціум сонця”!

15 квітня 2021, 11:06

Суд повідомляє Товариство з обмеженою відповідальністю «Світовий консорціум сонця»  про те, що заступник керівника Волинської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Горохівської міської ради звернувся з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю “Світовий консорціум сонця” про розірвання договору оренди землі та повернення земельної ділянки.

Позовні вимоги обґрунтовані тим, що відповідачем систематично не сплачується  орендна плата упродовж 11 місяців, а порушення відповідачем умов  договору  оренди землі щодо несплати упродовж тривалого періоду платежів за користування орендованою земельною ділянкою  є істотним, оскільки позбавляє позивача надходження коштів з орендної плати за землю до місцевого бюджету із подальшим їх розподіленням відповідно до законодавства.

Ухвалою Господарського суду Волинської області від 05.03.2021 справу № 903/130/21 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі; справу розглядати за правилами загального позовного провадження; підготовче засідання призначено на 24.03.2021.

Ухвали суду, що направлялись на адресу відповідача, яка міститься у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, повернулись на адресу суду із відміткою поштового відділення: “адресат відсутній за вказаною адресою”.

14.04.2021 судом закрито підготовче провадження та призначено справи до розгляду  по суті на 12.05.2021 12:00 год.

Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України (ч.1 ст.4 Закону України "Про доступ до судових рішень").

Суд повідомляє відповідача про можливість ознайомлення з ухвалами по справі №903/130/21 у Єдиному державному реєстрі судових рішень (www.reyestr.court.gov.ua).

Інформацію по справі також можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua.