flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариство з обмеженою відповідальністю “Світовий консорціум сонця”!

25 березня 2021, 12:44

Суд повідомляє Товариство з обмеженою відповідальністю «Світовий консорціум сонця»  про те, що заступник керівника Волинської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Горохівської міської ради звернувся з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю “Світовий консорціум сонця” про розірвання договору оренди землі та повернення земельної ділянки.

Позовні вимоги обґрунтовані тим, що відповідачем систематично не сплачується  орендна плата упродовж 11 місяців, а порушення відповідачем умов  договору  оренди землі щодо несплати упродовж тривалого періоду платежів за користування орендованою земельною ділянкою  є істотним, оскільки позбавляє позивача надходження коштів з орендної плати за землю до місцевого бюджету із подальшим їх розподіленням відповідно до законодавства.

Ухвалою Господарського суду Волинської області від 05.03.2021 справу № 903/130/21 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі; справу розглядати за правилами загального позовного провадження; підготовче засідання призначено на 24.03.2021.

В судове засідання представник відповідача не прибув.

Ухвала суду, що направлялась на адресу, яка міститься у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, повернулась на адресу суду із відміткою поштового відділення: “адресат відсутній за вказаною адресою”.

З метою надання можливості учасникам справи скористатися своїми процесуальними правами, дотримання принципу пропорційності, реалізації засад змагальності, враховуючи строки розгляду справи та завдання господарського судочинства, суд дійшов висновку про відкладення підготовчого засідання на 14.04.2021 10:30 год.

Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України (ч.1 ст.4 Закону України "Про доступ до судових рішень").

Суд повідомляє відповідача про можливість ознайомлення з ухвалами по справі №903/130/21 у Єдиному державному реєстрі судових рішень (www.reyestr.court.gov.ua).

Інформацію по справі також можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua.