flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Приватного підприємства “Гольд Міррор”!

12 березня 2021, 08:42

Суд повідомляє Приватне підприємство “Гольд Міррор” про те, що Приватне підприємство “ЗД України” звернулось з позовом до Приватного підприємства “Гольд Міррор” про стягнення 17386,61 грн.

В обґрунтування позовних вимог позивач посилається на неналежне виконання відповідачем умов договору купівлі-продажу № 149 від 05.10.2020 в частині оплати вартості отриманого товару.

Ухвалою Господарського суду Волинської області від 17.02.2021 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі; постановлено справу розглядати за правилами загального позовного провадження; підготовче засідання призначено на 10.03.2021.

В судове засідання представник відповідача не прибув; ухвала суду, яка направлялась на адресу, зазначену в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, повернулась на адресу суду із відміткою: «Адресат відсутній за вказаною адресою».

З метою надання можливості учасникам справи скористатися своїми процесуальними правами, дотримання принципу пропорційності, реалізації засад змагальності, враховуючи строки розгляду справи та завдання господарського судочинства, суд дійшов висновку про відкладення підготовчого засідання на 30.03.2021 , 10:30 год.

Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України (ч.1 ст.4 Закону України "Про доступ до судових рішень").

Суд повідомляє відповідача про можливість ознайомлення з ухвалами по справі №903/80/21 у Єдиному державному реєстрі судових рішень (www.reyestr.court.gov.ua).

Інформацію по справі також можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua.