flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників справи № 903/704/20!

26 жовтня 2020, 14:49

            Повідомляємо про неможливість проведення 27.10.2020р. судового засідання по справі  №903/704/20 за позовом Керівника Волинської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України, Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, Національної академії аграрних наук України до Баківцівської сільської ради, третя особа без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Державне підприємство "Перемога" Волинської державної сільськогосподарської дослідної станції Національної академії аграрних наук України, про визнання незаконними та скасування рішень, скасування реєстрації права власності на земельні ділянки та скасування реєстрації земельних ділянок, у зв’язку із перебуванням судді Слободян О.Г. у відпустці.

Засідання у справі буде призначено після усунення обставин, що унеможливили його проведення. Про дату і час судового засідання учасники справи будуть повідомлені ухвалою суду.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua

          Також суд повідомляє учасників справи про можливість ознайомлення з процесуальними документами по справі у Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua). Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України.