flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників справи № 903/646/20!

26 жовтня 2020, 14:44

            Повідомляємо про неможливість проведення 27.10.2020р. судового засідання по справі №903/646/20 за позовом Волинської обласної спілки споживчих товариств до фізичної особи-підприємця Кудряшова Павла Серафимовича про стягнення 7651грн. неустойки та усунення перешкод у користуванні торговельним місцем, у зв’язку із перебуванням судді Слободян О.Г. у відпустці.

Засідання у справі буде призначено після усунення обставин, що унеможливили його проведення. Про дату і час судового засідання учасники справи будуть повідомлені ухвалою суду.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua

          Також суд повідомляє учасників справи про можливість ознайомлення з процесуальними документами по справі у Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua). Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України.